Jannie Pekkeriet

Mijn naam is Jannie Pekkeriet en ben naast mijn baan als leerkracht in het onderwijs actief als:
– Mindful Run-Walk instructeur (www.mindfulrun.nl)
– Mindful Run4Kids instructeur (www.mindfulrun4kids.nl)
– Mind-Walk instructeur en vitaliteitstrainer (www.mind-walk.nl)

Al sinds mijn kinderjaren neemt sporten een belangrijk deel in van mijn leven. Tegenwoordig doe ik aan wandelen, (trail)running, squashen, yoga en tai chi en bezoek ik regelmatig de sportschool.

Jannie Pekkeriet

In 2014 kwam ik in aanraking met de methode Mindful Run. De ademhalingstechnieken en mindfulness oefeningen, die in de Mindful Run werden aangeboden, ben ik steeds meer gaan integreren in het sporten en in mijn dagelijks bestaan.

In juli 2016 heb ik de instructeursopleiding Mindful Run gevolgd bij Martijn Mensink van MIndful Run Nederland.

Als gecertificeerd instructeur ben ik toen gestart met de 5-weekse cursus Mindful Run aan te bieden.

Daarnaast geef ik clinics en workshops aan bedrijven en zijn mijn “Run” en “Walk” activiteiten onderdeel van het activiteiten programma op natuurcamping de Lemeler Esch.

Om me verder te verdiepen en te professionaliseren in Mindfulness en Beweging heb ik de instructeurscursus Mind-Walk van Jacqueline Smeets gedaan.

Naast de Mind-Walk outdoor trainingen, ben ik ook geschoold in Mind-Walk voor bedrijven “van business tot boedha”, om in het kader van duurzame inzetbaarheid Mind-Walk aan te bieden aan bedrijven.

Om verdieping van de ademhaling en ademhalingstechnieken te verkrijgen, heb ik de Masterclass Oxygen Advantage van Patrick McKeown door Ans Oudejans en Ninke van der Kooy gevolgd.

In 2018 ben ik me verder gaan specialiseren in de Mind-Walk methodiek en gecertificeerd voor Fit&Trail en de Vijf Elementen.Jaarlijks volg ik de bijscholing en opfriscursus van de Mindful Run en Mind-Walk.

In oktober 2019 heb ik het certificaat MIndful Run4Kids behaald.
Daarnaast heb ik de opleiding NLP, TA en intercollegiaal coaching behaald.

In 2020 heb ik de cursus “buiten werken met groepen” van Nanette Kant, school voor natuur coaching Innersteps gevolgd.  En het trainingsprogramma Mind-Walk Vitaal en Mind-Walk Vitaal Thuis.