wat zeggen cursisten

Onderdeel
I.D. datum

Tekst

Onderdeel
I.D. datum

Tekst

Onderdeel
I.D. datum

Tekst

Onderdeel
I.D. datum

Tekst

Fit-Walk
I.D. mei 2023

Ik ga altijd met veel plezier naar de Fit-Walk toe. De oefeningen in de prachtige natuur met alle elementen van de seizoenen zijn voor mij heel waardevol. 
Jannie past haar oefeningen aan naar de elementen. Voorjaar, zomer, herfst en winter. Tai Chi, yoga, krachttraining, alles komt aan bod. Wat voor ieder van ons belangrijk is. Jannie geeft les vanuit haar hart en is een warme persoonlijkheid met veel deskundugheid.

Mindful natuurwandeling
C.G. juli 2023

Wat is dit een fijne vakantie activiteit! Mooi ook dat er een aanbod voor volwassenen is. Fijne manier om de natuur hier te ontdekken op een manier waarbij je je heel bewust bent van je omgeving. De oefeningen tussendoor gaven mij zoveel rust en ontspanning, waardoor het een heel fijne en intense beleving was. Dat was echt een cadeautje!

Mind-Walk
M.D. september 2023

De woensdagavond op de Archemerberg is zo fijn! Geen avond is hetzelfde. Wat wel hetzelfde is dat elke keer het woord GENIETEN van toepassing is. De verschillende routes, de ondergaande zon, de mooie wolken die altijd weer anders zijn. De verschillende elementen zijn vaak aanleiding voor een oefening tussendoor. We hebben met elkaar prachtige gesprekken, met diepgang en waar emoties niet worden geschuwd. Ik word hier echt een beter mens van. 

Workshop Mind-Walk
T.D. september 2023

Met ons tennisgroepje hebben we Jannie gevraagd om een workshop te verzorgen tijdens ons weekendje weg. Het was een heerlijke workshop! Wandelen door een prachtig gebied, waarbij Jannie ons meenam in een stukje geschiedenis en ons anders kon laten kijken naar de omgeving. Ze maakte ons bewust hoe onze eigen natuur verbonden is met de natuur om ons heen. 
Het anderhalf uur was veel te snel voorbij. We waren zo lekker ontspannen en “leeg” in ons hoofd. Eén van mijn tennismaatjes merkte op: “Ik kan me niet herinneren wanneer ik me voor het laatst zo lekker rustig heb gevoeld”
We willen eigenlijk nooit naar de zelfde plek terug, maar nu hebben we aan Jannie gevraagd of we haar voor volgend jaar weer mogen vragen. 

Fit-Walk
E.G. maart 2023

Fit-Walk
Fit-Walk geeft mij in de week veel ontspanning en weer nieuwe energie! Het is prettig om met andere wandelaars een stuk te wandelen afgewisseld door oefeningen. Doordat je in een mooi stuk natuur oefeningen doet, gaat dit vanzelf. Jannie straalt veel enthousiasme en energie uit! Ze combineert diverse activiteiten en oefeningen zodat het nooit hetzelfde is. De mindful oefeningen zijn waardevol en totaal niet zweverig. Het mooie is dat je in je werkweek ook weer terug denkt aan de oefeningen en je daardoor onbewust je mindfulness oefeningen automatisch doet.! Kortom veel ontspanning en  reflectie momenten tijdens een mooie wandeling door het bos. 

Fit-Walk
J.T. februari 2023

Fit-Walk
Heerlijk een vrijblijvende club om te ontspannen en lekker met de spieren bezig te zijn. Van actief tot zen. Altijd weer heerlijk thuiskomen na zo’n ochtend!

E.M. februari 2023
Fit-Walk ervaar ik als een heerlijke bezigheid, zowel fysiek als mentaal. En heel fijn om in de natuur te zijn en gebruik te maken van de natuurlijke elementen. De afwisseling van inspanning en ontspanning, gecombineerd met ademhalingsoefeningen, vind ik een fijne combinatie.  Prima uitleg en een fijne sfeer in de groep. Dit alles maakt dat ik iedere vrijdagmorgen met een voldaan gevoel weer naar huis ga en me zowel mentaal als lichamelijk fitter voel. 

Fit-Walk
G.G. februari 2023

Ruim 1,5 jaar neem ik deel aan de Fit-Walk. Elke vrijdagochtend is het weer een verrassende uitdaging op de Sallandse Heuvelrug. Het is een sportieve en gezellige manier van bewegen. Door een bevlogen, leuke en sportieve begeleiding. Het is erg laagdrempelig, ieder naar eigen kunnen. Voor mij is het elke keer weer genieten van beweging en natuur. 

Bedrijfsclinic Vitaliteits Mind-Walk
ICS adviseurs  september 2022

Ik wist eigenlijk niet wat ik verwachten kon, maar dit was een fantastische middag! De 2,5 uur vlogen voorbij. Wandelen afgewisseld met oefeningen in een heel ontspannen en ongedwongen sfeer. We kwamen zelfs midden in de schaapskudde terecht. De begeleiding nam ruim de tijd om ons hier volop van te laten genieten. En stiekem vonden we het schapen knuffelen heerlijk. 

Fijn dat er tussendoor gelegenheid was voor persoonlijk contact met Jannie. Best lastig om in een grote groep te vertellen dat je eigenlijk veel last van stress hebt en mezelf niet stop kan zetten. Fijn dat ik goede tips en adviezen kreeg.

Waardevol dat er aandacht was voor oefeningen die je mee kunt nemen in je dagelijks werk. Het heeft mijn ogen geopend dat je beter preventief kunt handelen en tussendoor een moment kunt nemen om een ademhalingsoefening of mindfulness oefening te doen. Ik neem me voor hier morgen meteen mee te beginnen!

Natuurmandala’s maken
Deelnemers Mind-Walk oktober 2022

Wat was het heerlijk om lekker creatief en intuïtief bezig te zijn. Ik dacht van te voren dat ik creatief moest zijn en dacht dat ik het niet zou kunnen. Hoe heb ik dat kunnen denken!  Het gaat vanzelf.

Ik heb het ervaren als een ontspannen activiteit. Even helemaal weg uit mijn dagelijkse omstandigheden. In de natuur en met de natuur iets creëren zorgt voor verbinding met de natuur en ook met jezelf.

Het is ook heel Mindful, je zintuigen richten zich en helpt om uit je drukke hoofd te komen en in het hier en nu te zijn.

Wat een ontzettende leuke afsluiting van het Mind-Walk seizoen. Alles klopte. De plek, de warme cocolademelk en thee erbij, het kampvuurtje. Ik kwam bijna niet meer weg. 
Ik kijk al weer uit naar het volgende Mind-Walk seizoen. 

 

Wandelcoaching
Oefencoachee M.P. juni 2022

Blij dat ik heb mogen ervaren dat het emotioneel wat met me doet. Ook verbazing dat ik mezelf zo makkelijk kan laten gaan in bijzijn van deze coach. Ik krijg inzichten, dat is nu precies wat ik nodig heb. Ik voel weer meer ruimte en pak weer dingen op.
                 

Oefencoachee P.F.
Met compassie en liefde kijken naar precies zoals het is. Je hoeft nergens naar toe, niets te bereiken. Vanuit die gedachte ontstond er als vanzelf meer ruimte en kon ik makkelijker accepteren dat het is zoals het is.  
Met de natuurassociatie oefeningen kon ik mijn inzichten bevestigen en verankeren.
Wat ontzettend fijn dat er wandelcoaching bestaat en dat er coaches zijn die dit ook daadwerkelijk kunnen geven!
Heel hartelijk bedankt voor het verrijken van mijn leven. 

 

Wandelcoaching
Oefencoachee T.W.  mei 2022

Ik durf het aan om oefencoachee te zijn, omdat ik Jannie ken van de Mind-Walk. Ik voel me prettig bij haar werkwijze en stijl en waardeer haar als persoon. Ik pas als persoon bij haar. Dit zijn voor mij belangrijke voorwaarden om met iemand in zee te gaan.
Ik heb nu al ervaren dat het goed is voor lichaam en geest.
De oefeningen helpen me om bij me zelf te komen. Ik had al veel zelf geprobeerd, maar afleidende gedachten maakten het niet tot een succes.
De oefening “met natuurlijke ogen” was een openbaring voor mij! Ik was diep ontroerd hoe een plek een antwoord kan geven op een vraag. Ook de boomschalenvraag gaf veel inzichten. Ja, eigenlijk alle oefeningen deden dat wel.
Ik vond de rust en de helpende vragen van de coach prettig om mijn vraag helder te krijgen. De antwoorden dienden zich als vanzelf aan. 

 

Wandelcoaching
Oefencoachee A.P.  april 2022

Deze vorm vorm van coaching spreekt me aan. Buiten in de natuur, die kan spiegelen met je eigen natuur. Dat vind ik waardevoller en effectiever dan binnen aan een tafeltje. De basiswandeling als start maakte voor mij dat ik de ruimte voelde om met mijn “vraag” aan de slag te kunnen.
De oefening “met natuurlijke ogen” vond ik indrukwekkend om te ervaren. Het gaf me inzicht en veel rust. En de bevestiging dat de antwoorden in de natuur te vinden zijn. Ik voelde me heel dicht bij de natuur en mijn eigen natuur staan. 
De rust waarmee Jannie de coachwandeling uitvoert is erg prettig. Ze geeft me de ruimte om er echt in te zitten en te voelen wat er gebeurd. Ook levert mijn vraagstuk antwoorden op.

               

Op Pad
J.J. december 2021

Ik vond het een super initiatief, ook omdat ik nog niet lang in Nijverdal woon was het een mooie gelegenheid om zo te kunnen ‘proeven’ van wat er aangeboden wordt in de omgeving.
Wat heeft het me gebracht? Leren ontspannen, leren dat het ook ‘goed’ is om even gedachten te parkeren. In de natuur zijn, die helend kan werken voor het volle hoofd.
De begeleiding vond ik prettig, Jannie toont interesse, neemt de tijd voor elke deelnemer. Biedt diversiteit aan in oefeningen en is enthousiast.
Wat mij het meest aansprak waren de ademhalingsoefeningen, het stil wandelen door de natuur. De contacten met andere deelnemers tijdens het wandelen.
Fijn dit gerealiseerd werd door de gemeente.

Op Pad
S.C. december 2021

Op Pad: Ik vind het heerlijk. Een mooi gevarieerd programma. Heerlijk om mee te doen. Maar ook goede tips.
Het bracht mij rust en een stukje bewustzijn. Open staan voor de signalen van je eigen lichaam.
Gastvrije en enthousiaste begeleiding.
De ademhalingsoefeningen en het lopen met glimlach spraken mij aan. De laatste 2 weken regelmatig toegepast waardoor ik me toch een stukje prettiger ging voelen. En ook anderen je minder boos/verdrietig/nukkig vinden. Dat maakt het allemaal net even iets makkelijker. De cirkels in het zand vind ik heel lastig. Vooral omdat je dan een stukje van jezelf moet laten zien.
Zou er zo weer aan meedoen. (heb het wel een beetje gemist de afgelopen weken)

Op Pad
J.B. december 2021

Mindful wandelingen.
Mooie afwisselingen maakten dat de wandelingen erg mooi verliepen
Goede balans tussen theorie en praktijk. Bijvoorbeeld met je ogen dicht lopen en hierdoor leren loslaten en geloven in jezelf.
Vele ademhalingsoefeningen heb ik geleerd, die ik ook nu nog toepas wanneer ik bijv. gespannen ben.
Ik heb geleerd om in het nu te leven, stukje loslaten en genieten van het moment!
Jannie jij bent erg toegankelijk, met je humor stelde je mij gelijk op mijn gemak.

Op Pad
M.F. december 2021

Het programma was goed opgebouwd en gevarieerd.
Het heeft me weer bewust gemaakt van de manier waarop ik tot rust kan komen.
Jannie, jij weet snel een vertrouwde sfeer te creëren, door gezellig te kletsen, belangstelling te tonen en ook betrouwbaar over te komen.
Ik heb zelf veel gehad aan de oefening om mijn uitademhaling te verlengen, daar werd ik erg ontspannen van. Goed om weer bewust van te zijn!


P.R. december 2021

Ik heb wat meer rust gekregen door deze wandelingen en doe af en toe de ademhalingsoefeningen om weer tot mezelf te komen. Ik zal in de kerstvakantie alles nog weer doorlezen en proberen toe te passen.
Ik vond jouw begeleiding super goed en vond het fijne wandelingen en heb genoten van de rust in de natuur

Op Pad
M.K. december 2021

Wat jammer dat Op Pad alweer afgelopen is! Ik heb het als een heel fijn programma ervaren, echt iets wat ik op dit moment nodig heb. Ik ben ook blij dat ik het heb mogen volgen en dat de gemeente dit aanbood. Ook vind ik het fijn met je kennis gemaakt te hebben, Jannie. Je geeft prettig les, je benoemt de oefeningen en legt ze uit zonder dat je het gevoel heb dat het moet. Je luistert aandachtig en heb aandacht en oog voor een ieder van ons. Ook de gezelligheid en vertrouwdheid die je meebrengt met af en toe een grapje tussendoor, kan ik erg aan je waarderen.

Ik heb hieraan deelgenomen, omdat ik hoog in mijn stress zit. Ik moet veel of ik heb het gevoel dat ik veel moet. Met een drukke baan en een jong gezin, je huishouden, sociale leven, vrijwilligerswerk en dan kom ik nog een keer. Ik zeg vaak dat ik een vol hoofd heb, dat ik overal aan moet denken en ik neem te weinig rust, tijd en aandacht aan/voor mijzelf. En doordat ik alleen maar bezig ben, zit ik hoog in mijn stress. Op Pad heeft mij handvaten gegeven voor wat betreft de bewuste aandacht aan mijzelf. Het mindful/ bewust wandelen sprak mij erg aan; bewust met je ademhaling bezig zijn, je bewust te zijn van de omgeving en je gedachtes te laten varen. De buitenlucht is een hele fijne inspirerende plek om bezig te zijn, het geeft mij al ontspanning om heerlijk in het bos te wandelen. Het was dan ook prettig dat we de laatste 2 bijeenkomsten in het rustiger bos in Hellendoorn konden zijn i.p.v. het drukke bos op de zondagochtend in Haarle.
Ook vond ik het fijn om naast het bewust wandelen aandacht te hebben voor je houding en een aantal bewegingsoefeningen te doen. Ik merkte dat ik niet veel had met de Tai Chi en de balansoefeningen, die spraken mij minder aan.
Dank je wel Jannie voor de afgelopen weken.

Op Pad
A.H. december 2021

Nogmaals heel hartelijk dank voor de heerlijke maandag ochtenden in Hellendoorn.
Ik heb echt genoten.
Erg leuk om met een divers gezelschap met allen ons eigen doel en bagage door het bos te wandelen.
De oefeningen vond ik erg fijn. Niet te intensief, voor iedereen goed te doen en toch het gevoel nadien dat je echt wat gedaan hebt.
Ik vond het ook erg prettig om geregeld een stuk in stilte te lopen met elkaar. Daar heb ik veel van geleerd. Concentreren op een geluid/gevoel, dat gaf echt ontspanning. Dat is ook iets wat ik in mijn dagelijkse leven meeneem en nu geregeld zelf toepas. Luisteren naar 1 geluid en daar op concentreren. Adem vasthouden en rustiger ademen.

Jouw begeleiding vond ik prettig. Kordaat met genoeg ruimte om eigen gevoelens/doelen te delen. Echter niet te lang stil gestaan bij een ieders emotionele vraagstukken, kort aangetipt maar dan toch weer fijn door met het programma. Erg fijn dat het geen “praatgroepje” werd.
Mooie routes gelopen. De liefde voor de bossen had ik al, leuk om met gelijkgestemde mensen hiervan te genieten.
Het heeft mij weer aangezet om tijd voor mezelf in te plannen. Het bewegen en sporten weer oppakken, hoofd leegmaken door te bewegen is toch het fijnst.
Ik heb geen verbeterpunten. Het was goed zoals het was.
Fijn dat je bent wie je bent, ik voelde me veilig en vertrouwd.
Het ga je goed en we komen elkaar vast weer tegen,

Mind-Walk
J.V. juli 2021

Ik vind de lessen Mind-Walk heel plezierig omdat je een perfecte balans weet te vinden tussen -voor mij – soms wat zweverige dingen en heerlijke ‘down to earth’ nuchterheid. Je bent emphatisch en kunt goed luisteren. Je benadert de deelnemers op een respectvolle manier waarin je heel goed omgaat met ieders eigenheid. Knap.

Mind-Walk
M.W. juli 2021

De Mind-Walk heb ik als positief ervaren! Het wandelen in stilte en je bewust worden van je omgeving zet je zintuigen op scherp en haalt je uit je hoofd.

Het voelen van de wind op je huid, het horen van het fluiten van de vogels en het geritsel van de bladeren maakt dat je in het moment bent en geen tijd hebt om over werk, kinderen, boodschappenlijstjes of ander futiliteiten na te denken.

Ontstressen doe je in de natuur! Heerlijk!

Met jou als begeleidster werd ik me daar meer van bewust. Bij een solo wandeling in het bos dwalen mijn gedachten zo weer af, maar door jou had ik tijdens de mind-walk echt een moment voor mezelf.

Bedankt daarvoor.

Mindful Run
A. S. juli 2021

Door een podcast van Martijn Mensink over Mindful Run ben ik enthousiast geworden over o.a. neusademhaling en wilde ik graag de cursus Mindful Run gaan volgen.

Zo kwam ik bij Jannie terecht.

Ik heb een hersenletsel en ik had na het sporten vaak last van mijn hoofd en niet van mijn lijf / spieren.

Door de neusademhaling en mindful oefeningen die Jannie mij heeft aangeleerd kan ik nu weer gewoon sporten zonder dat ik last krijg van mijn hoofd.

Jannie toonde veel begrip en ik ging er blanco in. Ik heb van Jannie heel veel tips en tools gekregen die ik tijdens het hardlopen maar ook zeker in mijn dagelijks leven nu al veel gebruik én heel veel baat bij heb.

En ik heb weer ouderwets spierpijn gehad na de laatste sessie.

Jannie, ongelofelijk bedankt voor deze mooie cursus. 

Mind-Walk
G.S. juli 2021

De Mind-Walk met Jannie is altijd een feestje.
Jannie is een bevlogen leidster die haar wandelingen goed voorbereid. Er is altijd ruimte voor persoonlijke inbreng en ze houdt rekening met eventuele beperkingen van deelnemers en speelt daar altijd goed op in.
Spontaniteit is belangrijk bij Jannie en ze maakt gebruik van die momenten. Ze biedt altijd iets extra’s.

Fit-Walk
R.T. juli 2021

Fit-Walk is voor mij ontspanning,  inspanning,  meditatie,  ademhaling, rust en maatwerk coaching.  Alles omvattend.  Jij geeft daar invulling aan op een eerlijke,  pure en natuurlijke manier. Je doet dat met een glimlach en een grap en grol en blijft ondanks dat aandacht houden voor het individu . Dat is knap en komt voort uit passie.  Dat spreekt mij aan. En je blijft jezelf en daar hou ik ook van.

Fit-Walk
J.T. juli 2021

Fit-walk wat een heerlijke bezigheid. Ik ben een en al lof.
Niets onder druk, ieder op zijn eigen kunnen, maar wel uitgedaagd worden om net dat stukje extra te doen. 
Voel me nadien altijd relaxed 
De aandacht die jij hebt voor ieder zijn probleem is geweldig.
Kunt altijd inbrengen waar je tegen aanloopt en jij past je programma erop aan. 

Weer of geen weer ga er altijd met plezier naar toe. 

Van mij mag de vakantie wel korter zijn:) 

Fit-Walk
J.H. juli 2021

Fit-Walk is voor mij een combinatie van bewegen en ontspanning. Het fijne is dat het in een klein groepje word gegeven. Hierdoor is er persoonlijke aandacht voor alle wensen en/of gebreken.  

Jouw persoonlijke aandacht en enthousiasme maakt het zo dat ik er elke keer met plezier aan deelneem.

Fit-Walk
E.M. juli 2021

Iedere les is een feestje op mooie plekjes in de natuur en erg afwisselend.

De lessen worden goed uitgelegd en onderbouwd in een ongedwongen sfeer. 

Zowel fysiek als mentaal lekker bezig zijn en met een goed gevoel weer naar huis het geeft me energie en ontspanning en soms spierpijn🤗

Online Mind-Walk

P en P februari 2021

Mijn zus en ik mochten de eersten zijn die met Jannie een virtuele cursus van 6 ontmoetingen hebben gehad. Door coronamaatregelen konden we niet samen naar buiten en zo hebben we dit via ZOOM gedaan (wel met een “bossige” achtergrond wat Jannie betreft om in de sfeer te blijven..) Het waren warme, vrolijke en heel bijzondere ontmoetingen.

Elke keer was er een ander onderwerp, met steeds weer een contact met de natuur wat in de oefeningen naar voren kwam.

We hebben er heel veel aan gehad, ook doordat er elke week een schriftelijke samenvatting van de bijeenkomst was met “huiswerk” voor de komende week.

Dank je wel Jannie, we zullen je gaan missen! We hopen ook eens aan de “echte” mindwalk mee te kunnen doen.

Vitaliteits-Walk

S.W. februari 2021

Jannie bedankt voor de bijzondere wandelingen. Ik heb genoten van je lessen en zeker van de mooie routes in Hellendoorn. 

Klein groepje met persoonlijke aandacht! Leuke thema’s als balans en vertrouwen kwamen aan bod.

Hopelijk ga ik nog meer mooie wandelingen met je maken! 

Bernadien

(zondag, 02 augustus 2020 14:14)

In de afgelopen weken heb ik de cursus mindfulrun bij Jannie Pekkerriet gevolgd.
Ik had wel ervaring met hardlopen maar niets met ‘Mindful’.
Ik ben er open in gegaan en mezelf doen verbazen hoeveel plezier en positieve handvaten ik heb gekregen die ik nog steeds heel goed kan toepassen, niet alleen bij het lopen maar bij heel veel dagelijkse dingen.
Jannie is een heel fijne en toegankelijke coach waarbij je je direct op je gemak voelt.
Blij dat ik dit heb mogen ervaren!

Anita

(dinsdag, 29 september 2020 10:20)

De afgelopen 5 weken heb ik de Mindful Run workshop gevolgd in Lemele bij Jannie Pekkeriet.
Wat een enthousiasme en gedrevenheid! Ik ben er open ingestapt en heb veel bruikbare tips en adviezen gekregen die ik verder ga gebruiken tijdens het hardlopen én tijdens m’n “gewone” leven.
Vooral de ademhaling heeft me al veel voordeel gegeven tijden het (hard)lopen.
Ik hoop in de toekomst de vervolgcursus te kunnen volgen.

Marianne

(dinsdag, 06 oktober 2020 20:28)

Eind augustus ben ik gestart met de 5-weekse Mindful Run Cursus in Lemele onder begeleiding van Jannie Pekkeriet. Mijn doel was om wat meer tijd voor mezelf te crieëren. Ik had de laatste jaren niet gesport of hardgelopen, dus dit leek me een ideale start. Ik heb erg genoten en heel veel geleerd van de cursus.
Zoals neusademhaling, houding, ontspanning, zintuigen en vertrouwen. Dit pas ik niet alleen toe tijdens het rennen, maar ook in het dagelijks leven.
Na de 5-weekse cursus werd ik uitgenodigd voor een trailrun. Hier zag ik als een berg tegenop, maar Jannie gaf mij het vertrouwen. Het viel me 100% mee. Ik heb maarliefst 12,4 km hardgelopen. En de spierpijn? Geen centje pijn.
Dankjewel Jannie, voor deze mooie levenslessen

‎Anna Mieke‎

(29 augustus 2019)

Tijdens onze kampeer vakantie in Hellendoorn hebben we een Mind-Walk gedaan. Ik wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten maar het was echt heerlijk! We hebben anderhalf uur gewandeld door de prachtige bossen in Hellendoorn. We hebben yoga oefeningen gedaan , meditatie oefeningen en verschillende bewustzijsoefeningen. Mijn vriend en ik voelde ons helemaal relaxt na deze wandeling!
Zijn deze wandelingen ook mogelijk in de omgeving van Hoogeveen ?
Bedankt! 😊

Ronald

(zondag, 15 april 2018 17:17)

Een tijdje geleden de Mindful Run gevolgd bij Jannie Pekkeriet op de Lemelerberg. Een geweldige ervaring en super begeleiding gehad. Verschillende oefeningen voor de bewustwording, ademhalingstechnieken, kennis gemaakt met yoga oefeningen. Het heeft bijgedragen aan het herstel na een traumatische periode. Ik kan het iedereen aanraden om een cursus Mindful Run te volgen, je gaat hardlopen met een ander doel en meer bewust van hetgeen om je heen gebeurt.

Gerdien

(zondag, 15 april 2018 17:22)

In januari/februari een Mindful Walk cursus gevolgd bij Jannie Pekkeriet en Arthur Postma in de mooie omgeving van de Lemelerberg. Na een heftige en traumatische periode zat ik er helemaal doorheen en wat hebben Jannie en Arthur mij geholpen om de weg weer terug te vinden. Geweldige begeleiding, aandacht voor mijn verhaal, ontspanningsoefeningen en bewustwordingsoefeningen gedaan, kennis gemaakt met Yoga, het verschil geleerd van de verschillende ademhalingstechnieken en de voordelen ontdekt van de neusademhaling. Kortom een geweldige ervaring en een goede bijdrage in mijn herstel!!

Carlijn

(woensdag, 04 oktober 2017 21:53)

Elke zaterdag al keek ik uit naar de zondagochtend, want wat was heerlijk om de dag te beginnen met een les Mindful Run van Jannie. Genoten van de lessen, veel geleerd en ook zeker genoten van de prachtige omgeving bij de Lemelerberg. Elke les gaf me weer heerlijke energie.
Zelfs een ‘privéles’ gehad op een doordeweekse avond, omdat ik een zondag niet kon.
Dankjewel Jannie!
Je bent een heerlijk enthousiast mens!

Geertje

(donderdag, 05 oktober 2017 19:29)

Afgelopen 5 weken een hele fijne cursus Mindful Run gehad van Jannie vanaf Camping de Lemeler Esch. Ze weet je te inspireren en is zeer enthousiast. Ze stimuleert je, stelt je gerust als je denkt dat je het even niet kunt en daar is dan dat moment weer dat je weer in jezelf gelooft. Ze legt het ook zeer duidelijk uit en de lessen op de Lemelerberg waren een verademing. Wat een prachtige omgeving voor zo’n cursus.
En zoals Carlijn het hieronder verwoord: ik zou hetzelfde kunnen zeggen.
Jannie BEDANKT!!

Geke

(maandag, 02 oktober 2017 10:58)

Jammer dat onze cursus MIndful run op de prachtige Lemelerberg voorbij is. Ik heb 5 heerlijke zondagochtenden gehad o.l.v. Jannie Pekkeriet, enthousiast en deskundig en steeds uitgaande van het positieve. En…. elke zondagochtend hadden we stralend weer, liepen we temidden van de schapen , paarden, wandelaars etc.. De laatste les kregen we yoga o.l.v Irene Vos van Yoga Ommen die haar yoga integreerde in de mindful run. Een prachtig totaalpakket waar ik voorlopig mee verder kan.

Klazien

(maandag, 10 april 2017 11:50)

Ik heb vrijdag de cursus mindful run afgesloten bij Jannie Pekkeriet, op de Lemelerberg. Ik heb het ervaren als 5 weken, ruim anderhalf uur uitdaging, rust, inspanning maar vooral leren loslaten. Denken in het nu genieten van het moment, natuur, en ontspannen. Door je bewust te worden van je ademhaling en accepteren van jezelf. Jannie heel erg bedankt!!

Janine

(donderdag, 15 december 2016 13:47)

Super leuke en leerzame mindfulrun cursus gevolgd bij Jannie Pekkeriet!! Enorm veel geleerd over neusademhaling, loophouding en hele leuke contacten opgedaan met andere mensen… super leuk enthousiast groepje… helaas zit het er weer op, maar we houden zeker weten contact.! Bedankt!!!

Yvonne

(maandag, 12 december 2016 08:53)

Ik heb de 5-daagse mindful Run cursus in Lemele bij Jannie gevolgd. Met veel enthousiasme heeft ze ons bewust gemaakt van onze technieken en ademhaling. Het heeft mij geholpen weer meer te genieten van het lopen en wat minder met prestatie bezig te zijn en sneller te herstellen door een andere ademhaling. Bedankt!

Mariëlla

(zaterdag, 29 oktober 2016 18:36)

Vandaag een superleuke leerzame clinic gehad op en rond de Lemelerberg olv Martijn en Jannie !!

Betty

(dinsdag, 31 oktober 2017 20:57)

5x Mindful wandelen gehad op de prachtige Lemelerberg. Dit o.l.v. Jannie Pekkeriet, vol passie en deskundigheid geeft ze les.
Bedankt Jannie je bent een pracht mens!

Janneke

(maandag, 17 oktober 2016 15:04)

Mindful run cursus gevolgd bij Jannie Pekkeriet, het was geweldig. Veel geleerd in een prachtige omgeving. super!!!

Annet

(maandag, 17 oktober 2016 06:32)

Jannie,super bedankt voor de super leuke leerzame lessen.Veel geleerd in een prachtige omgeving!!