wat zeggen cursisten

Paula en Karin

2 februari 2021

Mijn zus en ik mochten de eersten zijn die met Jannie een virtuele cursus van 6 ontmoetingen hebben gehad. Door coronamaatregelen konden we niet samen naar buiten en zo hebben we dit via ZOOM gedaan (wel met een “bossige” achtergrond wat Jannie betreft om in de sfeer te blijven..) Het waren warme, vrolijke en heel bijzondere ontmoetingen.

Elke keer was er een ander onderwerp, met steeds weer een contact met de natuur wat in de oefeningen naar voren kwam.

We hebben er heel veel aan gehad, ook doordat er elke week een schriftelijke samenvatting van de bijeenkomst was met “huiswerk” voor de komende week.

Dank je wel Jannie, we zullen je gaan missen! We hopen ook eens aan de “echte” mindwalk mee te kunnen doen.

Selma

24 februari 2021

Jannie bedankt voor de bijzondere wandelingen. Ik heb genoten van je lessen en zeker van de mooie routes in Hellendoorn. 

Klein groepje met persoonlijke aandacht! Leuke thema’s als balans en vertrouwen kwamen aan bod.

Hopelijk ga ik nog meer mooie wandelingen met je maken! 

Bernadien

(zondag, 02 augustus 2020 14:14)

In de afgelopen weken heb ik de cursus mindfulrun bij Jannie Pekkerriet gevolgd.
Ik had wel ervaring met hardlopen maar niets met ‘Mindful’.
Ik ben er open in gegaan en mezelf doen verbazen hoeveel plezier en positieve handvaten ik heb gekregen die ik nog steeds heel goed kan toepassen, niet alleen bij het lopen maar bij heel veel dagelijkse dingen.
Jannie is een heel fijne en toegankelijke coach waarbij je je direct op je gemak voelt.
Blij dat ik dit heb mogen ervaren!

Anita

(dinsdag, 29 september 2020 10:20)

De afgelopen 5 weken heb ik de Mindful Run workshop gevolgd in Lemele bij Jannie Pekkeriet.
Wat een enthousiasme en gedrevenheid! Ik ben er open ingestapt en heb veel bruikbare tips en adviezen gekregen die ik verder ga gebruiken tijdens het hardlopen én tijdens m’n “gewone” leven.
Vooral de ademhaling heeft me al veel voordeel gegeven tijden het (hard)lopen.
Ik hoop in de toekomst de vervolgcursus te kunnen volgen.

Marianne

(dinsdag, 06 oktober 2020 20:28)

Eind augustus ben ik gestart met de 5-weekse Mindful Run Cursus in Lemele onder begeleiding van Jannie Pekkeriet. Mijn doel was om wat meer tijd voor mezelf te crieëren. Ik had de laatste jaren niet gesport of hardgelopen, dus dit leek me een ideale start. Ik heb erg genoten en heel veel geleerd van de cursus.
Zoals neusademhaling, houding, ontspanning, zintuigen en vertrouwen. Dit pas ik niet alleen toe tijdens het rennen, maar ook in het dagelijks leven.
Na de 5-weekse cursus werd ik uitgenodigd voor een trailrun. Hier zag ik als een berg tegenop, maar Jannie gaf mij het vertrouwen. Het viel me 100% mee. Ik heb maarliefst 12,4 km hardgelopen. En de spierpijn? Geen centje pijn.
Dankjewel Jannie, voor deze mooie levenslessen

‎Anna Mieke‎

(29 augustus 2019)

Tijdens onze kampeer vakantie in Hellendoorn hebben we een Mind-Walk gedaan. Ik wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten maar het was echt heerlijk! We hebben anderhalf uur gewandeld door de prachtige bossen in Hellendoorn. We hebben yoga oefeningen gedaan , meditatie oefeningen en verschillende bewustzijsoefeningen. Mijn vriend en ik voelde ons helemaal relaxt na deze wandeling!
Zijn deze wandelingen ook mogelijk in de omgeving van Hoogeveen ?
Bedankt! 😊

Ronald

(zondag, 15 april 2018 17:17)

Een tijdje geleden de Mindful Run gevolgd bij Jannie Pekkeriet op de Lemelerberg. Een geweldige ervaring en super begeleiding gehad. Verschillende oefeningen voor de bewustwording, ademhalingstechnieken, kennis gemaakt met yoga oefeningen. Het heeft bijgedragen aan het herstel na een traumatische periode. Ik kan het iedereen aanraden om een cursus Mindful Run te volgen, je gaat hardlopen met een ander doel en meer bewust van hetgeen om je heen gebeurt.

Gerdien

(zondag, 15 april 2018 17:22)

In januari/februari een Mindful Walk cursus gevolgd bij Jannie Pekkeriet en Arthur Postma in de mooie omgeving van de Lemelerberg. Na een heftige en traumatische periode zat ik er helemaal doorheen en wat hebben Jannie en Arthur mij geholpen om de weg weer terug te vinden. Geweldige begeleiding, aandacht voor mijn verhaal, ontspanningsoefeningen en bewustwordingsoefeningen gedaan, kennis gemaakt met Yoga, het verschil geleerd van de verschillende ademhalingstechnieken en de voordelen ontdekt van de neusademhaling. Kortom een geweldige ervaring en een goede bijdrage in mijn herstel!!

Carlijn

(woensdag, 04 oktober 2017 21:53)

Elke zaterdag al keek ik uit naar de zondagochtend, want wat was heerlijk om de dag te beginnen met een les Mindful Run van Jannie. Genoten van de lessen, veel geleerd en ook zeker genoten van de prachtige omgeving bij de Lemelerberg. Elke les gaf me weer heerlijke energie.
Zelfs een ‘privéles’ gehad op een doordeweekse avond, omdat ik een zondag niet kon.
Dankjewel Jannie!
Je bent een heerlijk enthousiast mens!

Geertje

(donderdag, 05 oktober 2017 19:29)

Afgelopen 5 weken een hele fijne cursus Mindful Run gehad van Jannie vanaf Camping de Lemeler Esch. Ze weet je te inspireren en is zeer enthousiast. Ze stimuleert je, stelt je gerust als je denkt dat je het even niet kunt en daar is dan dat moment weer dat je weer in jezelf gelooft. Ze legt het ook zeer duidelijk uit en de lessen op de Lemelerberg waren een verademing. Wat een prachtige omgeving voor zo’n cursus.
En zoals Carlijn het hieronder verwoord: ik zou hetzelfde kunnen zeggen.
Jannie BEDANKT!!

Geke

(maandag, 02 oktober 2017 10:58)

Jammer dat onze cursus MIndful run op de prachtige Lemelerberg voorbij is. Ik heb 5 heerlijke zondagochtenden gehad o.l.v. Jannie Pekkeriet, enthousiast en deskundig en steeds uitgaande van het positieve. En…. elke zondagochtend hadden we stralend weer, liepen we temidden van de schapen , paarden, wandelaars etc.. De laatste les kregen we yoga o.l.v Irene Vos van Yoga Ommen die haar yoga integreerde in de mindful run. Een prachtig totaalpakket waar ik voorlopig mee verder kan.

Klazien

(maandag, 10 april 2017 11:50)

Ik heb vrijdag de cursus mindful run afgesloten bij Jannie Pekkeriet, op de Lemelerberg. Ik heb het ervaren als 5 weken, ruim anderhalf uur uitdaging, rust, inspanning maar vooral leren loslaten. Denken in het nu genieten van het moment, natuur, en ontspannen. Door je bewust te worden van je ademhaling en accepteren van jezelf. Jannie heel erg bedankt!!

Janine

(donderdag, 15 december 2016 13:47)

Super leuke en leerzame mindfulrun cursus gevolgd bij Jannie Pekkeriet!! Enorm veel geleerd over neusademhaling, loophouding en hele leuke contacten opgedaan met andere mensen… super leuk enthousiast groepje… helaas zit het er weer op, maar we houden zeker weten contact.! Bedankt!!!

Yvonne

(maandag, 12 december 2016 08:53)

Ik heb de 5-daagse mindful Run cursus in Lemele bij Jannie gevolgd. Met veel enthousiasme heeft ze ons bewust gemaakt van onze technieken en ademhaling. Het heeft mij geholpen weer meer te genieten van het lopen en wat minder met prestatie bezig te zijn en sneller te herstellen door een andere ademhaling. Bedankt!

Mariëlla

(zaterdag, 29 oktober 2016 18:36)

Vandaag een superleuke leerzame clinic gehad op en rond de Lemelerberg olv Martijn en Jannie !!

Betty

(dinsdag, 31 oktober 2017 20:57)

5x Mindful wandelen gehad op de prachtige Lemelerberg. Dit o.l.v. Jannie Pekkeriet, vol passie en deskundigheid geeft ze les.
Bedankt Jannie je bent een pracht mens!

Janneke

(maandag, 17 oktober 2016 15:04)

Mindful run cursus gevolgd bij Jannie Pekkeriet, het was geweldig. Veel geleerd in een prachtige omgeving. super!!!

Annet

(maandag, 17 oktober 2016 06:32)

Jannie,super bedankt voor de super leuke leerzame lessen.Veel geleerd in een prachtige omgeving!!