Mind-Walk activiteiten

Mind-Walk is wandelen in combinatie met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie. 
De trainingen hebben verschillende thema’s.
Mind-Walk is ontstaan tijdens een pelgrimsroute. Onderweg naar Santiago werden de levenslessen ontvangen die later de thema’s vormden voor de Mind-Walk outdoor cursus. Naast wandelen, lopend mediteren (Walk) en een persoonlijke ontwikkeling (Mind) zijn er nog andere onderdelen die Mind-Walk tot een totaal programma maken. Een gecombineerde leefstijl interventie, goed voor mentaal, fysiek en emotioneel welzijn.

De Mind-Walk Methode is meer dan wandelen alleen.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

Het is een veilige, effectieve manier om je (mentale) gezondheid en fitheid te verbeteren.

Fit-Walk

Fit-Walk is een programma uit de Mind-Walk methode.
Een pittiger en fysieker variant van wandelen gecombineerd met ontspannings- kracht- en ademhalingsoefeningen. Daarnaast is er elke les aandacht voor oefeningen voor het versterken van borst, benen, rug, schouders, core, hamstrings/glutes.
Zeker een aanrader voor wie runnen een stap te veel is en wandelen niet uitdagend genoeg.

Bewegen Natuurlijk foto 1

10 stappenkaart
10 x 90 minuten
€ 70,00

5 stappenkaart
10 x 90 minuten
€ 40,00

losse les
€ 8,50

Eerste les is gratis proefles

tijd en start
Vrijdag 9.00 – 10.30 uur
Startlocatie:
Manege ’t Oale Spoor Pastoor
Rientjesstraat 83, 7447 GG Hellendoorn

Cursus op andere plek of data kan altijd overlegd worden!

Mind-Walk:
de 5 elementen

Spirituele wandelingen toegankelijk gemaakt voor iedereen.
De energie uit de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal, water) verloopt net zoals in de natuur. Er is beweging, verandering en herhaling. En dat alles volgens vaste patronen. Het vormt de basis van het hele universum en alles erbinnen en het is terug te vinden in alles en iedereen.

10 stappenkaart
10 x 90 minuten
€ 70,00

5 stappenkaart
10 x 90 minuten
€ 40,00

losse les
€ 8,50

Eerste les is gratis proefles

tijd en start
Woensdag 18.30 – 20.00 uur
Startlocatie:
Natuurcamping de Lemeler Esch,
Lemelerweg 16
8148 PC Lemele

Cursus op andere plek of data kan altijd overlegd worden!

Mind-Walk
Workshops

Een workshop Mind-Walk is heel geschikt als onderdeel van een teamdag, familie -of vriendendag. Je maakt kennis met een aantal technieken van Mind-Walk die je vervolgens zelf ervaart en misschien zelfs wel toe kunt passen op je werk en/of in je dagelijkse leven. En tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf en met elkaar. Even opladen en weer in balans komen. De positieve energie die in een groep ontstaat en het samen bezig zijn geeft een prettige boost. Het volgen van een Mind-Walk workshop geeft je inspiratie en nieuwe energie!.

Tarieven workshop op aanvraag

Tarief Mindwalk voor bedrijven op aanvraag

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

Mind-Walk
voor bedrijven

Duurzame inzetbaarheid, van business tot Boeddha.
Met een gecertificeerde trainer onderweg onder werktijd of in de pauze? De voordelen van mindfulness, wandelen en yoga zijn inmiddels wetenschappelijk bewezen en al lang niet meer zweverig. Met Mind-Walk voor bedrijven doen werknemers een 30 of 40 minuten Mind-Walksessie met een trainer. Ze leren te luisteren naar hun lichaam en gevoel en krijgen tools hoe je kunt ontspannen. Bij stress kan op die manier het interne regelsysteem weer tot rust komen en normaliseren.

Mind-walk is veel meer dan een vitaliteitsprogramma. Het is meer een persoonlijk ontwikkelproces aan de hand van thema’s. Werknemers die genoeg bewegen zijn gezonder, creatiever en productiever. Ook zijn ze minder vaak ziek. En als ze wel ziek worden, zijn ze eerder beter. Werknemers krijgen meer energie en een betere nachtrust. Daarnaast lopen ze minder risico op hart- en vaatziektes en overgewicht. Beweging zorgt ervoor dat mensen productiever zijn op hun werk en het werk leuker vinden..